Downloads Volleybal Vereniging Wijhko

Diversen

  • BeachMe

Toernooien

Over ons

Volleyballen bij WIJHKO

Woon je in de buurt en heb je zin om te volleyballen, meld je dan aan bij volleybalvereniging WIJHKO.
Wij trainen en spelen in de sporthal van De Wijk (De Slenken) en de gymzaal in IJhorst.

Wijhko biedt iedereen van jong tot oud de mogelijkheid om deze gezelschapsport te beoefenen. Zowel in competieverband als recreatief. De jeugd krijgt bij ons speciale aandacht in onze mini teams.
Weet je nog niet zeker of volleybal bij je past, maak dan gebruik van de mogelijkheid om 3x gratis mee te trainen. Velen gingen je voor en zijn nu lid van onze vereniging.

Wil je meer informatie over de trainingstijden, kijk dan verder op deze internetsite of mail ons via wijhko@hotmail.com.
Ook mensen die het leuk vinden om training te geven aan jeugd en/of volwassenen, moedig ik aan om contact met op te nemen. U ontvangt een “bescheiden” financiële vergoeding voor elke trainingsles die u geeft.

Contact

Mail ons

Wijhko Nieuws

Onze Sponsoren

[logooos columns=”7″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”57″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”disabled” border=”enabled” borderradius=”logooos_no_radius” autoplay=”true” scrollduration=”1000″ pauseduration=”9000″ buttonsbordercolor=”#DCDCDC” buttonsbgcolor=”#FFFFFF” buttonsarrowscolor=”darkgray” hovereffect=”effect4″ ]