Nieuwsbrief april 2020

Beste volleyballers, 

De nieuwsbrief is deze keer wat eerder dan anders.
Door het corona virus is het sport seizoen abrupt gestopt en zullen wij elkaar (hopelijk) pas weer zien na de zomer. 

Door de maatregelen rondom het corona virus, zal de jaarvergadering niet doorgaan op 23 april. Daarnaast is het op dit moment nog de vraag vanaf wanneer alles weer door mag gaan. Als er nieuws is, horen jullie dit van ons. 

Het afgelopen seizoen is desondanks een goed seizoen geweest voor onze teams. Dames 2 uit de Nevobo competitie is zelfs gepromoveerd! In deze nieuwsbrief is te zien op welke plek de teams zijn geëindigd. 

Wijhko is nog steeds opzoek naar leden die een functie willen bekleden binnen het bestuur. Ben of ken jij iemand die dit leuk vind, laat het even weten via een mail naar wijhko@hotmail.com 

Verder in deze nieuwsbrief wat meer informatie over de jaarvergadering en volgend seizoen,. 

We wensen jullie, ondanks deze tijd, toch een fijne zomer en hopen jullie allen weer in goede gezondheid te zien, volgend seizoen! 

Groet,
Het bestuur 

Corona virus 

Door de maatregelen rondom het coronavirus is het volleybal seizoen eerder gestopt. Dit betekent dat de teams die in de competitie spelen, eerder moesten stoppen met de wedstrijden. SVM heeft besloten dat de competitie stopt en er geen uitreiking plaats vindt. D2 SVM is eerste in hun poule!
De NeVoBo heeft dit besluit ook genomen. Op basis van de huidige stand is bepaald welke teams degraderen en promoveren.
D1 en H1 zijn veilig geëndigd in hun klasse. D2 is gepromoveerd van de vierde naar de derde klasse! 

We hopen dat er in september weer gestart kan worden met de trainingen. Mocht de corona crisis langer duren, zal het bestuur tegen die tijd overleggen over hoe we verder gaan in het nieuwe seizoen. 

Jaarvergadering 

Op 23 april zou de jaarvergadering plaats vinden. Deze is afgelast. Normaliter wordt er dan ook meer bekend gemaakt over volgend seizoen. De zaken die nu al bekend zijn, staan in deze nieuwsbrief. Het bestuur wil de jaarvergadering verplaatsen naar het begin van volgend seizoen. Echter is het nog even afwachten hoe het deze zomer loopt met de corona crisis. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zal het bestuur met een datum komen voor de jaarvergadering (via de mail). 

Volgend seizoen 

Het seizoen 2020-2021 zal starten met 2 NeVoBo teams, 4 stadcompetie teams en het recreanten team. D2 NeVoBo heeft helaas te weinig spelers om door te kunnen gaan. Er is besloten dit team op te heffen. Erg jammer, voor zowel de speelsters als de vereniging, zeker gezien ze ook nog gepromoveerd zijn. 

De eerste training zal op 6 september 2020 zijn. NeVoBo D1 en de recreanten zullen het nieuwe seizoen aftrappen! 

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.

Laatste berichten