Open vereniging dag

VOLLEYBAL VERENIGING WIJHKO ZOEKT JOU!

Het is september en dat betekent dat Volleybalvereniging Wijhko klaarstaat om de sportieve actie weer te laten beginnen in stijl. Sporthal De Slenken is klaar om de spanning en sensatie van het volleybalseizoen 2023-2024 te verwelkomen, en jij bent van harte uitgenodigd om mee te doen!

Heb je altijd al gedroomd van een spannend potje volleybal? Wil je jouw volleybalvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je de sfeer eens proeven? Het maakt niet uit of je een doorgewinterde volleybalveteraan bent of net begint, bij Wijhko is iedereen welkom!

Om je kennis te laten maken met deze fantastische sport en de geweldige gemeenschap van Wijhko, nodigen we je uit om vrijblijvend een training bij te wonen. En niet zomaar één training, nee, je krijgt de kans om drie keer mee te trainen om echt te ervaren wat volleybal bij Wijhko inhoudt.

Heb je nog vragen of wil je je meteen aanmelden voor deze geweldige kans? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via wijhko@hotmail.com. Onze enthousiaste teamleden staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te verwelkomen in de wereld van volleybal.

Maar dat is niet alles!

Als je wilt zien hoeveel passie er in onze vereniging zit en hoe leuk volleybal kan zijn, dan mag je onze Open Vereniging Dag op 16 september niet missen. Van 10:00 tot 14:00 uur ben je van harte welkom in Sporthal De Slenken in De Wijk. Hier kun je niet alleen kennismaken met onze leden, maar ook deelnemen aan leuke activiteiten en demonstraties om te zien waarom volleybal bij Wijhko zo leuk is.

Dus markeer je agenda’s, trommel je vrienden op en bereid je voor op een geweldig volleybalseizoen bij Volleybalvereniging Wijhko. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen in onze sportieve familie en samen te genieten van de opwinding van volleybal!

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.

Laatste berichten